Blog

28 januari 2022
Broodje Carpaccio
Het allerlekkerste broodje carpaccio maak je zelf!
Lees meer >
17 januari 2022
Serbruyns Croque
Eenvoudig en altijd lekker!
Lees meer >
15 oktober 2021
Frans brood
De baguette is voor Fransen wat frietjes zijn voor ons en pizza is voor de Italianen. Het is hét nationale symbool bij uitstek van onze zuiderburen. Wat maakt stokbrood nu zo populair?
Lees meer >
18 februari 2020
Brood invriezen, hoe doe je dat?
Ontdek onze tips
Niets gaat boven een vers brood. Soms ben je echter niet van plan het onmiddellijk op te eten en wil je het brood invriezen. In deze blog schrijven we over de beste methode om het brood in te vriezen en te ontdooien...
Lees meer >
10 februari 2020
Knapperige volkoren tosti
Recept idee
Zin in een snelle, gezonde lunch? Combineer ons volkoren brood met tomatensaus, groentjes en kaas. Werk af met een snuifje peper en oregano en geniet van deze knapperige broodjes.
Lees meer >
5 februari 2020
Het belang van volkoren producten
Twee hoogleraren aan het woord
Volkoren is gezond. Toch krijgen we er massaal te weinig van binnen. Twee hoogleraren voeding leggen uit waarom het belangrijk is om volkoren producten te eten en hoe je ervoor zorgt dat...
Lees meer >