Blog

26 juli 2024

Geschiedenis Bakkerij Serbruyns

Ruim 20 jaar Bakkerij Serbruyns...
Blijven dromen, maar ook hard werken zorgden ervoor dat Hannelore al ruim 20 jaar aan haar droom verder kan bouwen.
Lees meer >
17 juli 2024

Bruinbrood is eigenlijk gekleurd witbrood?

Feit of Fabel?
Feit of Fabel? ANTWOORD Dit is een fabel
Lees meer >
24 april 2023

NIEUW! Een dessertplank van 1 meter: what’s not to like?

De oplossing voor alle zoetekauwen
Een dessertplank van 1 meter? Da's te mooi om waar te zijn! Geniet van al het lekkers van Bakkerij Serbuyns op jouw feestje of tijdens het gezellig samenzijn met jouw familie.
Lees meer >
5 april 2022

Pistolet met ei en spek

Wie houdt er nu niet van een eitje op z'n tijd? Eieren zijn lekker èn gezond.
Lees meer >
28 januari 2022

Broodje Carpaccio

Het allerlekkerste broodje carpaccio maak je zelf!
Lees meer >
17 januari 2022

Serbruyns Croque

Eenvoudig en altijd lekker!
Lees meer >
15 oktober 2021

Frans brood

De baguette is voor Fransen wat frietjes zijn voor ons en pizza is voor de Italianen. Het is hét nationale symbool bij uitstek van onze zuiderburen. Wat maakt stokbrood nu zo populair?
Lees meer >
18 februari 2020

Brood invriezen, hoe doe je dat?

Ontdek onze tips
Niets gaat boven een vers brood. Soms ben je echter niet van plan het onmiddellijk op te eten en wil je het brood invriezen. In deze blog schrijven we over de beste methode om het brood in te vriezen en te ontdooien...
Lees meer >